Autor Subiect: angajatorul nu-mi plateste taxele ....  (Citit de 399 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

V.E.M.G.I.A.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • nu vreau sa fiu bogat intro tara saraca ! ! !
    • Vezi Profilul
angajatorul nu-mi plateste taxele ....
« : Mai 28, 2011, 09:26:29 »
lucrez la o firma privata de 4 ani si de 1 an dupa cite stiu eu nu-mi plateste impozitele catre stat.
mai are sa-mi dea si citeva salarii din urma pe care zice ca nu are bani sa mi le dea.
nu pot sa scap de aceasta firma care este de fapt in faliment .
nu mia facut nici o forma de incetarea activitatii dupa cum mia zis contabila firmei iar daca mi se face mi sa spus ca o sa trebuiasca sa semnez niste cereri de concediu fara plata pe care nu le-am solicitat eu dar care mi-au fost inregistrate la situatia mea acum 1 an pe diferite perioade de timp.
deasemenea cu toate ca am contract de munca de 8 ore/zi mi sa comunicat acum ca am fost pontat si cu 4 ore/zi cu toate ca sa muncit program intreg.
am fost aproximativ 8 salariati care din aceleasi motive au plecat si ei eu am ramas ultimul dar nu vreau sa accept aceste conditii.
mentionez ca acum cind am intrat in posesia unui exemplar al contractului meu de munca am constatat ca nu este semnat de mine ci de alta persoana. acesta are salariu minim pe econamie iar eu eram retribuit cu 1400 ron net. mi sa spus ca trebuie sa-mi platesc diferentele de salariu si impozite.
stiam ca exista un departament care asigura consultanta gratuita si care te reprezenta in instanta tot gratuit - mai exista asa ceva ? . ...

ma puteti consilia?
va dati seama ca nu dispun de bani pt. a-mi prezenta cauza in instanta. ...

multumesc anticipat . ... 0740160643
vemgia

V.E.M.G.I.A.

• Newbie
  • *
  • nu vreau sa fiu bogat intro tara saraca ! ! !
    • Vezi Profilul
Re: angajatorul nu-mi plateste taxele ....
« Răspuns #1 : Iunie 01, 2011, 07:06:09 »
au trecut 5 zile si nu mia scris nimeni legat de cazul meu o solutie. ...
nimeni autorizat sau neautorizat.

si tacerea e un raspuns.
sau cum spunea cineva "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" . ...
vemgia

ionuts

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 01, 2012, 07:05:45 »
Nu stiu daca ajuta sau nu...nu sunt in domeniu, dar sunt intr-o situatie intrucatva similara...daca nu ai nici o cunostinta (amic, amica, ruda, etc.) angajat la ITM-ul din zona ta, care sa iti dea sfaturi, atunci iti sugerez sa te adresezi celor de la ITM...poate au un site si un mail de contact...vezi ce zic ei....

blonduradu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 14, 2012, 03:46:58 »
Si eu am descoperit ca angajatorul nu imi plateste taxele doar ca au trecut deja 2 ani:(

mctzoana

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 19, 2012, 09:42:47 »
Ai o problema des intalnita in Romania. Nici eu nu stiu daca seful meu imi plateste taxele, n-am verificat nicodata si nici macar un fluturas de salariu n-am primit sa vad si eu ce taxe platesc si cat mi se opreste din salariu.  Poti sa incerci la ITM sa-ti rezolvi problema, numai daca ei nu sunt mana in mana cu patronul

GoogleTagged